11.7.2015

No onkos tullut kesä


Tätä kylmää ja kosteaa kesää elellessä pyrkii mieli ihmis apeutumaan. Toki on kesän tunnusmerkkejä nähtävissä, vedet sulia, puissa lehdet, peipposetkin nuo riemulliset kesälinnut jaksavat laulaa. Kun on kyllin kuivaa ja lämmintä yllä ja sulkee silmistään sateen harmauden voi suggeroida ajoittain itsensä kesän tunnelmaan peippojen laulun myötä. 

Vakuuttuakseni kesän olemassaolosta kaivelin esiin joitakin kuvia viime talvelta nähdäkseni omin silmin mikä erottaa talven ja ankeammankin kesän.. 
Nämä jäiset kuvat katseltuani ymmärsin taas kouriintuntuvasti eron talven ja ankeammankin kesän välillä, auttoi nauttimaan neljän vuodenajan ihmispololle tuomasta vaihtelusta täällä pohjolassa.

2 kommenttia:

 1. Just joo, miksi pitää marista tätä kesäsäätä, vaikkei +30-helteitä olekaan... Nuo sun kuvat sen kertoo. Vaikka ne on tosi upeita, niin minulla ei ole ollenkaan ikävä tuohon aikaan. (Hyvässä lykyssä talvi reuna-aikoineen voi kestää 6 kuukauttakin, jos lumi tulee aikaisin...). Muuten ei tässä kesässä ole valittamista, ehkä asun alueella (etelä-rannikko) josa ei ole satanut niin paljon kuin keskimäärin koko maassa. Enkä niitä helteitä itse kaipaa.
  Hyvää kesää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin puhuttu, ihmiset tuppaavat tekemään säästä elämää suuremman asian silloin kun se ei ole juuri jetsulleen heidän mieleisensä.

   Poista