16.7.2015

Tonttuja Eugmossa

Autolla ajelin Pohjanmaan rannikolla, silmiini sattui tienviitta jossa luki Tyynelän Tonttula. Poikkesin ja paikka oli hieno, vanhoja rakennuksia, vanhoja esineitä ja paljon tonttuja.

Muutaman kuvan rakennusten ikkunoista tähän laitan, viehättävistä, nostalgisista.Ansari Niin tonttuja oli siellä monia. Niitä kurkkii joka puolella. Niitä on myös myytävänä. Eivät ole mitään tusinatavaraa, Hong Kongissa tehtyjä halapatuotteita. Jokainen on aivan oma persoonansa. Yhdelläkin oli naama vähän kurtussa, kyselin mikähän mahtaa ukkoa vaivata. Siksi kuulemma oli hapan ilme kun ei tykkää byrokratiasta eikä Putinista.
No tonttuja en enemmin kuvannut, ovathan vähän kuin kopyrait yksilöitä, tämän yhden vain joka heti porttipielessä hiljakseen keinui hieman huvittuneena katselemassa turisteja.
Ajattelin niinkin että pitää halullisten itse käydä heitä Eugmossa katsomassa aivan livenä ja jo jos johonkin heistä aivan ihastuu niin ostaa omakseen.

6 kommenttia:

 1. Ihana paikka, ja ihanat ikkunat. Olisi kiva käydä, vaan on liian kaukana..
  Ostitko mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sanoman, että tykkään tuosta kiikkustontustakin.

   Poista
  2. Paikka on tosiaan ainutlaatuinen. Tontut olivat hienoja mutta en ostanut, hinnatkin olivat hienon laadun mukaisia n 100 eurosta ylöspäin.

   Poista
 2. On tosiaan viehättävä paikka ja tonttu pihakeinussa on hauska!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, tosiko pitää olla jos ei pihakeinutonttu saa hymyilemään ja mielikuvitusta liikkeelle

   Poista
  2. Kiitos kommentista, tosiko pitää olla jos ei pihakeinutonttu saa hymyilemään ja mielikuvitusta liikkeelle

   Poista